Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

At være ny i børnehaven

Både jeres barn og I skal nu i gang med en helt ny og meget anderledes hverdag. Formentlig har jeres barn været i en mindre og mere overskuelig enhed. Vi tager os god tid til modtagelsen af jer og har ekstra opmærksomhed på jeres barn som ny hos os, for bedst mulig at skabe tryghed for alle.

Inden start i børnehaven modtager barnet et velkomstbrev sammen med et billede af personalet. Heri inviteres I til at komme på et besøg, hvor en af barnets primære voksne vil vise rundt og fortælle om børnehavelivet i Svaneparkens Børnehus. 

I vl få en beskrivelse af hverdagen og pædagogikken i Svaneparken, samt oplysninger omkring de praktiske forhold i dagligdagen. Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål, ligesom personalet vil spørge ind til information om jeres barn, som kan være vigtige for os at have kendskab til. På mødet udleveres børnehavens folder med forskellige relevante oplysninger.

Mange af de oplysninger I kan have brug for, kan I desuden finde her på børnehavens hjemmeside.

Så vidt muligt, anbefaler vi en indkøringsperiode for jeres barn, hvor I kommer på besøg i børnehaven inden selve opstarten, og udfra individuelle vurderinger, aftaler vi hvorledes vi griber opstarten an.


Som forældre er I velkomne til at blive lidt i børnehaven de første par dage, mens jeres barn leger. Derudover anbefaler vi, at I tager et smut fra børnehaven for at lade jeres barn vænne sig til de nye omgivelser og vilkår på egen hånd og med eget mod. Vi er selvfølgelig ekstra opmærksomme på børnenes behov i denne situation. Ligeledes er I altid velkomne til at ringe til os.

Kram

 

Svaneparkens Børnehus
Svaneparken 6  -  DK-7430 Ikast
Tlf. 9960 4690  -  svaneparkensbornehus@ikast-brande.dk