Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Naturlegeplads

Den bageste del af legepladsen fremstår som en naturlegeplads. Græsset bliver kun slået på den gamle boldbane, mens resten indbyder til fysisk aktivitet og sanseoplevelser.

Aktivitetsmuligheder på naturlegeladsen.
De høje gamle træer og det kuperede terræn giver gode muligheder for leg. På naturområdet kan børnene lege på "rævegraven", som er en jordhøj med indlagte betonrør, så man også kan kravle igennem højen.
Der er bålplads med shelters og bålhytte, hvor der laves mad, som børnene spiser enten omkring bålet eller i bålhuset. 
 
  Naturlegeplads

Et  legehus samt vores skur, hvor der er værksted med brændeovn er også placeret på naturområdet. Vi har også en fodboldbane med mål, hvor vi kan spille diverse boldspil.
Imellem legepladserne er der en vold, og midt i volden er der en 3. punkts hængekøje, hvor man kan ligge og nyde livet, træerne og himlen :-)

Mudderbjerg

I 2015 skulle vores store flotte kastanjetræ fældes, og det gav plads til at bygge en træhytte omkring stammen, til stor udfordring og sjov for børnene.


 Træhytte

Svaneparkens Børnehus
Svaneparken 6  -  DK-7430 Ikast
Tlf. 9960 4690  -  svaneparkensbornehus@ikast-brande.dk