Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Aflevering og afhentning

Vi vil gerne tage godt imod både jeres barn og jer som forældre om morgenen, ligesom vi gerne vil tage pænt afsked med jer senere på dagen.

Indtjekning af børn sker på skærmen i garderoben via "minInstitution", og det er VIGTIGT at I husker både at tjekke ind og ud, da det er personalets eneste afkrydsningsliste... I skal dog altid henvende jer til et personale, når I kommer eller går, så vi ser jer komme/gå og bibeholder den daglige kontakt, og det er vigtigt for os som personale, at vi får "set" og sagt ordentligt godmorgen/farvel til jeres barn

Bliver barnet afhentet af en anden end forældrene, skal der altid gives besked i forvejen.

Beskeder/afhentningsbeskeder skrives også i "minInstitution"

Når du / I går, er det vigtigt at sige farvel til barnet og gøre afskeden kort. Det kan være svært at gå fra barnet, - især hvis det græder, og er der brug for yderligere hjælp, så er personalet ALTID behjælpelige med at finde en måde, som er den optimale for det enkelte barn.

Har afleveringen været svær, er I altid velkomne til at ringe og høre, hvordan det går.

Når I som forældre er i børnehaven i bringe/hente situationer, til forældrekaffe og andre arrangementer, har I selv ansvaret for jeres barn.


 

Svaneparkens Børnehus
Svaneparken 6  -  DK-7430 Ikast
Tlf. 9960 4690  -  svaneparkensbornehus@ikast-brande.dk