Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Fødselsdag

Vi fejrer jeres barn med flag og sang i den afdeling, han/hun hører til. Barnet må gerne medbringe lidt til at dele ud til de andre børn. Hvis I gerne vil servere et måltid til børnene i forbindelse med fødselsdag, så vær opmærksomme på, om måltidet skal erstatte børnenes madpakker eller være et supplement dertil. (Læs børnehavens kostpolitik). Fødselsdage i børnehaven kan afholdes på ugens 4 første dage, mens fredage er friholdt pga. anderledes hverdags struktur og interne møder.

Fødselsdag i hjemmet
Hvis jeres barn gerne vil fejre fødselsdagen hjemme med besøg af sin gruppe fra børnehaven, kan det også arrangeres. Dog undtaget barnets 3 års fødselsdag, som vi har erfaring med kan være en dårlig oplevelse for barnet - at det er for overvældende at få så mange børn hjem på besøg.

Som udgangspunkt skal der ikke være længere til barnets hjem, end at vi kan gå frem og tilbage. Vi har tidligere kunnet benytte os af gratis busordning i Ikast by, men dette er ikke længere muligt. Hvis der er brug for bus, er det for forældrenes egen regning, hvis man ønsker at få besøg af børnehaven.

Foedselsdag

 

 

Svaneparkens Børnehus
Svaneparken 6  -  DK-7430 Ikast
Tlf. 9960 4690  -  svaneparkensbornehus@ikast-brande.dk