Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Stamkort, tilladelser og familiemæssige ændringer

Alle forældre skal udfylde et stamkort med de vigtigste oplysninger om barnet. Det er vigtigt at personalet orienteres, hvis forældrene får nyt arbejde eller nye telefonnumre.

Alle oplysninger om barnet registreres i systemet "minInstitution", og det er forældrenes ansvar at oplysningerne altid er opdateret, så personalet kan komme i kontakt med jer, hvis det bliver nødvendigt.

Ændringer:
Det er meget vigtigt, at børnehaven får den e-mail adresse, som I gerne vil have sendt informationer til.

Stamkort:
På stamkortet skal alle forældre give tilladelse til om barnet må figurere på en fælles adresseliste, om barnet må fotograferes samt om barnet må befordres i private bilier, når de er instutionens varetægt. Den sidste del kan læses mere om under forsikringsforhold.

Billeder:
Vi bruger billeder på børnehavens hjemmeside, og dette har vi også brug for tilladelse til. Billederne bruges til at understøtte teksten på en positiv facon, og for at vise noget fra hverdagen i Svaneparkens Børnehus.

Vi har besluttet følgende regler for brug af billeder:
Der vises ikke billeder der udstiller børn, eksempelvis børn der græder, eller børn der slås.
Der vises ikke nøgenbilleder af børn, eksempelvis badebilleder.

 

Svaneparkens Børnehus
Svaneparken 6  -  DK-7430 Ikast
Tlf. 9960 4690  -  svaneparkensbornehus@ikast-brande.dk